De betontrap die bij u past

Waarom voor een betontrap kiezen

Betonnen trappen zijn een steeds vaker gekozen optie. Ze zijn budgetvriendelijk, immens sterk én onderhoudsvriendelijk. Ideaal toch? Betonnen trappen passen in verschillende interieurs, van modern tot klassiek. Wilt u graag een moderne eyecatcher in uw woning, dan kunt u de betontrap polieren, zodat deze een mooi glad oppervlak krijgt. Daarnaast kan u de betontrap zelf (laten) bekleden met hout, natuursteen, tegels, et cetera.

Dankzij ons vakmanschap ontwerpen wij elke trapvorm op maat. Een betonnen trap kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. 

Voordelen van ter plaatse gestorte betontrap

Wij zorgen ervoor dat de trap wordt ontworpen naargelang uw woning en uw wensen. De bekisting maken wij steeds ter plaatse op de werf.

Een ter plaatse gestorte betontrap komt doorgaans budgetvriendelijker uit dan een prefab betontrap op kleinere schaal. Bovendien is het mogelijk om een trap te plaatsen op moeilijk bereikbare plaatsen. De betontrap kan immers in de meest complexe vormen worden gegoten.

Verschillende trapvormen

Graag tonen wij u verschillende trapvormen, inclusief beelden van onze vorige realisaties:

Bordestrap

Een bordestrap is een trap waarbij een of meer tussenbordes of platformen de trap onderbreken. Dergelijk platform wordt vaak geplaatst waar de trap van richting verandert. 

Meer info

Rechte trap

Een rechte trap, zoals de naam suggereert, verbindt twee verdiepingen in een rechte lijn. Dit type trap komt in de meeste woningen voor. 

Meer info

Verdreven trap

Een verdreven trap is een trap met verdreven treden die niet evenwijdig lopen. De trap maakt een bocht in een bepaalde richting. 

Meer info

Bloktrap

Een bloktrap bestaat uit massieve treden die elkaar opvolgen. 

Meer info

Draaitrap of wenteltrap

Een draaitrap of wenteltrap maakt dan weer een sterke draai. 

Meer info

Contacteer ons

Voor meer informatie over onze verschillende soorten trappen en de mogelijkheden die we u kunnen bieden.