top of page

KIES VOOR EEN RECHTE TRAP IN BETON

Rechte trap

KENMERKEN VAN EEN RECHTE TRAP

Een rechte trap, zoals de naam suggereert, verbindt twee verdiepingen in een rechte lijn. Dit type trap ziet u vaak terugkomen in de meeste woningen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van onze realisaties. 

VOORDELEN RECHTE TRAP

Simpel design

De trap maakt geen bochten en geeft daardoor een serene indruk. Een rechte trap is ideaal in een minimalistisch huisdesign.

Vlotte verhuis van goederen

Dankzij zijn rechte lijn is dit type trap ideaal om grotere goederen naar boven of beneden te brengen.

Makkelijk te betreden

Het grote voordeel van een rechte trap zijn de rechte treden. Dit maakt het gemakkelijk om de trap te betreden.

Te combineren

Indien u onder de huistrap eveneens een trap naar uw kelder wenst, is het slim om deze te combineren. Zo spaart u heel wat ruimte uit.

Eenvoudig te plaatsen

Dit trapmodel is een van de meest voor de hand liggende om te plaatsen. Bovendien heeft deze trap enkel steunpunten nodig bovenaan en onderaan. Het is ook gemakkelijk om achteraf een (standaard) trapreling te plaatsen.

BEMERKINGEN

Waar de rechte trap niet geschikt voor is:

Lineaire ruimte

Een rechte trap heeft een langwerpige ruimte nodig. Indien u onvoldoende lineaire ruimte hebt, raden wij u aan een bordestrap, verdreven trap of een draaitrap te overwegen.

Veiligheid

De rechte trap heeft geen platformen of draaien, wat betekent dat een eventuele val niet wordt geremd. Indien de trap meer dan 16 treden telt, raden wij u aan om een bordestrap te overwegen.

CONTACTEER ONS

Wilt u een rechte trap gaan laten plaatsen? Dan is BMC Betonwerken uw partner. Neem contact met ons op!

bottom of page