top of page

WEGENS SUCCES,

VOEREN WIJ TIJDELIJK ENKEL BETONTRAPPEN UIT.

KIES VOOR EEN HANDIG BETONNEN TERRAS EN/OF OPRIT

Terrassen en opritten in beton

NAADLOOS EN STIJLVOL

Betonnen terrassen en/of opritten geven een egaal en naadloos effect, dankzij het zelf-egaliserende karakter van de beton. De vloer geeft een stijlvolle afwerking aan uw woning. Met een terras of oprit in beton verkrijgt u een moderne look. 

Betonnen vloer

Andere voordelen

Betonnen vloeren voor buiten zijn zeer budgetvriendelijk, wat zeker voor grotere oppervlakten een plus is. Een van de grootste voordelen van betonnen vloeren is het weinige onderhoud. Er komt niet zo makkelijk vuil of onkruid aan zoals bij tegels, omdat er immers geen groeven zijn. Bovendien is beton erg sterk en duurzaam. Het kan zware belastingen aan en zal nog jaren meegaan.

Betonnen bloembakken

Ruime keuze aan looks

Grijs is niet de enige optie voor uw betonnen terras of oprit. U kan uw betonvloer in de gewenste kleur kiezen. Bovendien kunnen er voegen worden geslepen in het beton, waarmee u voor uw vloer een tegellook bekomt. Er zijn eveneens verschillende coatings beschikbaar

betonnen oprit

Voordelen van een gepolierde oprit

Sommige klanten hebben schrik dat het polieren van hun oprit deze glad zal maken bij regenweer. Maar de gladheid van de vloer wordt voornamelijk veroorzaakt door mos. Een ruwe vloer zal sneller mos aantrekken, omdat het makkelijker is om zich vast te hechten. Daarom raden wij aan de betonnen oprit te laten polijsten.

AANLEG

Een betonnen terras en oprit aanleggen gaat als volgt:

Eerst wordt de bekisting structuur gebouwd, waarin vervolgens het beton wordt gegoten.

Daarna volgt het droogproces. Het beton wordt eventueel glad gepolierdijst, waardoor het zijn naadloze een gladde effect krijgt.

Hierna is het mogelijk om de vloer te laten nabehandelen.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons gerust voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen als u een terras of oprit wilt laten aanleggen. We kijken en denken graag mee!

bottom of page