top of page

KIES VOOR EEN VERDREVEN TRAP IN BETON

Verdreven trap

KENMERKEN VAN EEN VERDREVEN TRAP

De verdreven trap is een trap met verdreven treden, die niet evenwijdig lopen. De trap maakt een bocht in een bepaalde richting. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van onze realisaties. 

MOGELIJKE VORMEN

De verdreven treden laten de trap toe om op een elegante manier een draai van 90° te maken. Er zijn talloze mogelijkheden om de draai in een trap te bouwen. BMC Betonwerken zal eerst telkens de constructie goed bestuderen en opmeten om de beste oplossing te ontwerpen. Gezien elke trap maatwerk is, wordt de bekisting voor het beton ter plaatse gemaakt. Elke trap is uniek.

Ter plaatse gestorte betontrap

VOORDELEN VERDREVEN TRAP

Elegant design

De subtiele draai in de trap geeft deze een interessant design. De treden in de draai geven de trap een unieke vorm.

Compact

Dankzij de ingebouwde draai neemt de trap minder plaats in dan bijvoorbeeld een bordestrap.

CONTACTEER ONS

Maak vandaag nog een afspraak met BMC Betonwerken om uw project voor een verdreven trap te bespreken. Wij helpen u graag verder!

BEMERKINGEN

Waar de verdreven trap niet optimaal voor is:

Navigatie

Gezien de treden in de draai niet volledig recht zijn, kan dit voor sommige (oudere) personen minder vlot te navigeren aanvoelen. Voor optimaal gemak om de trap naar boven of naar beneden te gebruiken, raden wij een bordestrap aan.

Veiligheid

De verdreven trap verandert dan wel van richting, maar eventuele vallen worden niet afgeremd. Een bordestrap met bordes of plateaus remt de val wel af.

Vlotte verhuis van goederen

Omwille van de ingebouwde draai is dit type trap minder ideaal om grotere goederen naar boven of beneden te brengen.

bottom of page