top of page

WEGENS SUCCES,

VOEREN WIJ TIJDELIJK ENKEL BETONTRAPPEN UIT.

KIES BMC BETONWERKEN VOOR UW ALGEMENE BETONWERKEN

Algemene betonwerken

SOORTEN BETONWERKEN

Naast betonnen trappen, terrassen en opritten kunt u eveneens op ons beroep doen voor algemene betonwerken. Dit soort werken zijn zeer uiteenlopend, van betonwanden (bekist met houtstructuur of glad) tot afdaken en trappen die in vloeren overlopen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van onze constructies. 

BETONWERKEN OP MAAT

Wij maken de bekistingen ter plaatse, zodat het betonwerk steeds optimaal aangepast is aan uw specifieke bouw. Wij zorgen voor de nodige structuren en voorbereiding van de ondergrond. Erna gaan we de optimale soort beton gieten en voldoende laten uitdrogen, wat doorgaans twee dagen duurt. Contacteer ons gerust voor meer informatie hierover. Het is belangrijk om op te merken dat onze constructies geen prefab zijn, maar volledig op maat van de werf en de voorkeuren van de klant.

Betonwerk op maat

CONTACTEER ONS

Vanuit onze vestiging in Balen (in de provincie Antwerpen) zijn wij actief in de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Neem gerust contact met ons op om samen met ons uw project door te spreken.

KWALITEIT EN SERVICE

Dankzij 13 jaar ervaring staat BMC Betonwerken garant voor een degelijke kwaliteit en een uitmuntende service. Wij zorgen voor:

Vlotte communicatie

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen om een (telefonische) afspraak te maken en/of uw vragen te beantwoorden. Graag overlopen wij met u de verschillende mogelijkheden voor uw project.

Samenwerking met professionals

Indien u samenwerkt met andere vakmannen of bedrijven is dat voor ons geen probleem. Wij verzekeren u een professionele samenwerking om het project optimaal te coördineren.

Hoogstaand materiaal

Naargelang de noden van uw project kiezen wij voor u het beste materiaal uit. Dit resulteert in de sterkste en meest duurzame betonconstructies. Zo kan u nog jarenlang zorgeloos genieten.

bottom of page